Eventet me te mira ne Berlin

Berlini, si nje qytet qe ka qene gjithmone ne qender te disa ngjarjeve me te paharrueshme historike te shekullit te njezete dhe sot qendron si nje vend qe perfaqeson triumfin e miresjelljes dhe shpirtin njerezor mbi tiranine dhe terrorin. Ky qytet I ribashkuar ka shume gjera per tju ofruar turisteve.

Simboli qe shume njerez besojne qe Porta e Brandenburg  ishte per shume vite ajo qe ndante edhe Berlinin Perendimor nga Berlini Lindor, sot eshte simboli ikonik I ribashkimit te qytetit qe sot eshte kryqyteti dhe pa asnje dyshim edhe qendra e kultures.

Berlini ka shume vende te vecanta qe jane ne interesin  e cdo vizitori. Per shembull, nje dite mund te kaloni duke vizituar ishullin Muze I cili ka nuk ka me pak se 5 muze te medhenj ne afersi me njeri tjetrin. Mund te eksploroni Historine traumatike Hebre te Berlinit ne Muzeun Hebre dhe te vizitoni Muzeun e Holokaustit – te dy jane shembuj te arkitektures moderne goditese. Ekziston nje cope e vogel muri qe ben te kujtosh ditet e keqija kur qyteti ishte I ndare ne dy pjese dhe Pika e Kontrollit Charlie, dikur ishte kufiri qe ishte present ne shume filma, tani eshte nje qender turistike.

Ju mund paguani nje homazh ne Berlin per arkitekturen shume te vecante ne Muzeun Bauhaus dhe nese deshironi qe te shijoni nje pamje te te gjithe qytetit , mund te rezervoni nje dhome ne catine e Reichstag (Parlamenti Gjerman)

Adhuruesit e muzikes jane te mire orjentuar nga Orkestra e famshme Philharmonic dhe nga me shume se 6 orkestra te tjera sinfonike dhe 3 opera te medha. Eshte vleresuar qe qyteti ka me shume se 40 teatro dhe salla.

Ndersa Berlini nuk ka ndonje skuader sportive, ne krahasim me qytetet e tjera te Gjermanise, eshte I famshem per sportin nderkombetar FIFA 2006 finalja e Kupes Boterore, 2009 IAAF Kampionati Boteror I Atletikes nderkohe qe Maratona e Berlinit dhe ISTAF eshte vendi I atletikes.

Fakti qe Lojrat Olimpike te Berlinit te 1936 ishin te zbehta nga Regjimi Nazist nuk mund te hidhnin poshte rendesine e arkitektures te Stadiumit Olympic I cili tani eshte edhe stadium kryesor I atletikes dhe Hertha BSC, ekipit te futbollit premier, nje member themelimi I Shoqates se Futbollit Gjermanqe luajne ne Bundesliga.

Nuk kemi permendur te berit Pazar, kuzhinen apo bollekun te lidhura keto gjithmone me qytetin ikonik – ju ftojme qe mos te humbisni kohe per veten!

Qe ne vitin 2006, Sports Events eshte krenar qe eshte edhe agjenti me I besueshem I biletave ne treg me politikat “Suport I Garantuar”. Cdo porosi ndiqet nga nje nga Departamenti I Shitjeve ne menyre qe te sigurohet sherbimi me I mire ndaj klienteve.

Mos prisni! Blini sot biletat tuaja per eventet ne Berlin nga Sports Events 365.

Biletat e ngjarjeve ne Berlin, Gjermania
Event
Data
Cmimi
Porosit
UEFA Europa League(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
28 Korrik 2016,
20:15
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - Waldbuhne (The Forst Theatre)
01 Gusht 2016,
19:00
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - O2 World
16 Gusht 2016,
19:00
nga
103
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
28 Gusht 2016,
15:30
nga
81
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - O2 World
14 Shtator 2016,
19:00
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
18 Shtator 2016,
17:30
nga
81
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - O2 World
26 Shtator 2016,
19:00
nga
102
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
01 Tetor 2016,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - Tempodrom
04 Tetor 2016,
19:00
nga
61
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - O2 World
18 Tetor 2016,
19:30
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - Tempodrom
20 Tetor 2016,
20:00
nga
115
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
22 Tetor 2016,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
05 Nentor 2016,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - O2 World
07 Nentor 2016,
19:00
nga
72
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
26 Nentor 2016,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
10 Dhjetor 2016,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
20 Dhjetor 2016,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
04 Shkurt 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
18 Shkurt 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
144
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
25 Shkurt 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
11 Mars 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
133
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
01 Prill 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
08 Prill 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
22 Prill 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
81
Bundesliga(Football (Soccer)) Berlin, Gjermania - Olympiastadion
06 Maj 2017,
15:30
Jo perfundimtar
nga
124