UEFA EURO 2016 Kualifikatoret

Kualifikimiper UEFA Euro 2016 - 53 skuadrasynojnetemarrinpjese ne Euro 2016, tegrupuara ne 9 grupesecilanga 5 ose 6 skuadra. Ndeshjetkanefilluarteluhen ne stadiuminpritesdhe me kthimqe ne 7 Shtator 2014 dhe do tembyllen ne 13 Tetor 2015. Vendet e para dhetedytate 9 grupevesiedheskuadrat me temirangavendet e treta do tekualifikohenmenjehere per ne finalen e turneut. 8 skuadratqekanembeturngavendet e treta do teluajne ne play-off per tevendosur 4 ekipet e funditqe do tekualifikohen. Per here te pare, kualifikimi do tebehetsipaskonceptit “Java e Futbollit” dhendeshjet do teluhenngaDita e EnjtederiDiten e Marte.

Nga 9 grupetteshikojme se cilatskuadra e kane me tesigurtetearrijne ne Finalen e Frances. Ne grupin A dyskuadra : Czech Republic (4 fitore, 13 pike) dheIslanda (4 fitore, 12 pike) jane ne rrugetembareper tuarriturngaHollanda  ( 7 pike) dheTurqia (5 pike)dhejaneshumeafer per teluftuar per vendin e trete. Grupi I Dyteeshteshumeafer :Belgjikadhe Wales qetedyjakane 7 pike dhekanevetemnjegoldiference. Izraeleshte 2 pike me pas.

Slovakia ne Grupin C kavendosurrekordinme 5 fitore, 15 pike, pastajvjenSpanja me 12 pike dheUkraina me 9 pike. Diferenca ne Grupin D eshteeshteekstremisht e ngushte:Polonia, GjermaniadheSkociakane 3 fitoresecila.

Ne GrupinE , Anglia kryeson me njerekord 100% e ndjekurngaSlloveniadheZvizrame nga 6 pike. Dyskuadrat e supozuara ne Grupin F jane Romania (4 fitore, 1 barazim , 13 pike) e ndjekurngaIslanda e Veriut e cilakagrumbulluar 4 fitore me 12 pike. Hungariaeshte e tretame 8 pike.

Austria udheheqgrupin G me 13 pike , pas sajvijneSuedia (9 pike) dheRusia (8 pike). Nderkohe ne grupin H ne kryeeshteKroacia me 13 pike e ndjekurnga Italia me 11 pike dheNorvegjia me 9 pike. Grupi I funditeshtenje set ndeshjeshdhe pas kesajqendrojne :Portugaliaudheheq me 9 pike e ndjekurngaDanimarkadheShqiperia me 7 pike.

Automatikisht per ne Finaletqe do tefillojne me 10 Qershor do tejete Franca, shtetiqemirepretkampionatin, se bashku me 9 fituesit e vendevete para tegrupeve, 9 fituesit e vendevetedytadheskuadrat me temiratevendevetetreta.

Skuadrat e tjeratevendevetetretashkojne ne play-off me 4 pjese me skuadrat me temirate UEFA. Ndeshjet e para do teluhen ne 12,13 dhe 14 Nentor 2015 dhe do terikthehen ne 15,16 dhe 17 Nentor.Skuadratqe do te do grumbullojne me shume pike do tejete ne temiren e tyre ne rast se do tejenene barazim.

Qe ne vitin 2006, Sports Events eshtekrenarqeeshteagjenti me I besueshem I biletave ne treg, me politikat “Suport I Garanruar”.Cdoporosindiqetnganjengaperfaqesuesit tone teDepartamentitteShitjeve per tesiguruarkujdesin me te mire ndajklientit.

Mosprisni! Blini biletattuajate UEFA Euro 2016 nga Sports Events 365. Shumellojshmeria e biletavenukpermbantarifatefshehura.

La Liga (Liga BBVA) teams
Biletat me popullore UEFA EURO 2016 Kualifikatoret
Event
Data
Cmimi
Porosit