Kupa Nderkombetare e Kampioneve

Tifozet e Futbollit ne USA, KinedheAustralikumundshikojneskuadratetillasi Chelsea, Manchester United, Real Madrid, FC Porto, Barcelona apocdoskuadertjeterqejuvjenndermendpervec se nepermjetekranittetelevizorit? Pergjigjaeshte International Champions Cup.

International Champions Cup (ICC)kasjellekonceptin e ndeshjevemiqesorepara se tefillojesezoni duke shfaqur me teverteteskuadrat e suksesshmepor jo ekskluzivishtteterhequrangaLiga e Europes. ICC u krijuanga Relevant Sports e cilaeshtenjekompaniqepromovon sported e themeluarne vitin 2012 ngaMiliarderi I pasurivetepaluajtshme Magnate dhe Miami Dolphins ( Pronar I Stephen Ross dheish-New York Jets drejton Matt Higgins).

Dyturnete e para, teluajtura ne USA, kishinnje format prej 8 skuadrash, tendara ne grupe me ngakaterskuadradhengaketodalinfinalistetdhekampionet. Nevitin 2013 turneuinagurues u fituanga Real Madrid I ndjekurnga Chelsea.Nevitin 2014 pamenje Finale me dyskuadraAngleze : Manchester United kunder Liverpool me njefitorevendimtare 3-1.

Turneu I ketijvitieshteshume me ambicioz.Vendosja per ketoeshtenje e vertete e madheglobale. ICC eshteriorganizuartotalisht ne njegareterrumbullaketdheshperndahetne 3 kontinentetendryshme. Fillimisht 3 skuadrat do teluajnesecila ne AustralidheKine. Shikuesittek Melbourne Cricket Ground do teshikojne Real Madrid, Manchester United dheA.S.Roma. Real Madrid do teshfaqetgjithashtu ne Kine me lojrat ne Shenxhen, Guangzhou dhe Shanghai perkrahA.C.Milandhe Inter Milan.

AksioniAmerikan, I perhapur ne 11 qytete, perfshin super-ekipet e  medha Manchester United, FC Barcelona, Chelsea FC, PSG, FC Porto, ACF Fiorentina se bashku me 4 tevendosura ne US : Club Amerika, LA Galaxy, New York Red Bulls dhe San Jose Earthquakes.  Ne faktnjendeshjeeshtecaktuar per Londren – Kampioni I Premier Liges Chelsea do teluaje me Fiorentinendhendeshjet do tembahen ne Toronto dheJugteKufirit ne Mexico City.

Qe ne vitin 2006, Sports Events eshtekrenarqeeshteagjenti me I besueshem I biletave ne treg, me politikat “Mbeshtetje e Garantuar”.CdoporosindiqetnganjeperfaqesuesngaDepartamenti I Shitjeve ne menyreqetesigurohetkujdesi me I mire ndajklientit.

Mosprisni! Blini sot biletat per International Champions Cup ngaSports Events 365.Shumellojshmeria e biletave per International Champions Cup nukpermbantarifatefshehura.

La Liga (Liga BBVA) teams
Biletat me popullore Kupa Nderkombetare e Kampioneve
Event
Data
Cmimi
Porosit
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Shanghai, Kina - Shanghai Stadium
22 Korrik 2016
20:00
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Melbourne, Australia - Melbourne Cricket Ground
23 Korrik 2016
19:00
nga
57
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Glasgow, Skoci - Celtic Park (Parkhead)
23 Korrik 2016
17:30
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Eugene, OR, USA - Autzen Stadium
24 Korrik 2016
14:00
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Beijing, Kina - Beijing National Stadium
25 Korrik 2016
20:00
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Melbourne, Australia - Melbourne Cricket Ground
26 Korrik 2016
20:00
nga
57
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Chicago, IL, USA - Soldier Field
27 Korrik 2016
20:00
nga
67
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Pasadena, CA, USA - Rose Bowl
27 Korrik 2016
20:00
nga
81
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Columbus, OH, USA - Ohio Stadium
27 Korrik 2016
19:30
nga
76
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Shenzhen, Kina - Shenzhen Universiade Sports Centre
28 Korrik 2016
20:00
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Melbourne, Australia - Melbourne Cricket Ground
29 Korrik 2016
20:00
nga
57
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Carson, CA, USA - The Home Depot Center
30 Korrik 2016
20:30
nga
73
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Charlotte, NC, USA - Bank of America Stadium
30 Korrik 2016
17:00
nga
67
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Santa Clara, CA, USA - Levi's Stadium
30 Korrik 2016
19:00
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Ann Arbor, MI, USA - Michigan Stadium
30 Korrik 2016
15:00
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Dublin, Irlanda - Aviva Stadium
30 Korrik 2016
18:00
nga
94
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Solna, Suedi - Friends Arena
03 Gusht 2016
19:00
nga
71
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) East Rutherford, NJ, USA - MetLife Stadium
03 Gusht 2016
19:30
nga
133
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) Minneapolis, MN, USA - HHH Metrodome
03 Gusht 2016
20:00
Kupa Nderkombetare e Kampioneve(Football (Soccer)) London, Angli - Wembley Stadium
06 Gusht 2016
17:00
nga
188