Internazionali BNL d'Italia (Italian Open)

Rome Masters, e njohurgjithashtusi Italian Open oseKampionati Italian, eshtenjengaturnete me prestigjozeteTenisit e zevendesuarvetemnga 4 Turnete Grand Slam. Luhet ne njefushe me argjiletekuqmbiketesiperfaqe ,rendesia e se cileseshtesekondare per Turneun Roland Garros (French Open).
Turneueshtenjenga 9 turnete me terendesishemqeperbejne ATP World Tour Masters 1000. Ketoturnekanenjerendesitemadhe per lojtaret e tenisit, sinjesukses per ta, temenjanuarngafitorja e cmimevetemedha, kanjendikimtemadh ne renditjen e lojtarevenga ATP (Shoqata e ProfesionisteveteTenisit).
Rome Masters luhet ne gjysmen e pare teMajitcdovitneForoItalico ne Rome (PraneStadiumitteOlimpikut). Fushakryesorekanjekapacitetprej 10 400 vendesh.
Turneueshteluajturqe ne vitin1930  dhe jo gjithmoneeshtebere ne Rome. Kafilluar ne Milano dhegjategjitheketyreviteveeshtembajturgjithashtu ne Turin, Perugia dhe Taranto.Lojtari I pare mashkullqekafituar ,ishtelojtarilegjendarAmerikan Bill Tilden. Shumelojtaretemedhenjkaneluajturdhekanefituarqeatehere. Jaroslav Drobny, lindur ne Cekosllovakidhe me vone u be njeqytetarEgjiptian, ishtelojtari I pare qefitoititullin e Roman Masters dy here rradhazi , ne 1950 dhe 1951. Ai gjithashtumoripjese ne Finale dyvitet e mepasmedhefitoiperseri ne vitin 1953 duke u berekeshtunjengatepaktet  persona qefitojnetitullin 3 here. Lojtarettetjerelegjendarejane Novak Djokovic (2008,2011dhe 2014) dhe Martin Mulligan (1963, 1956 dhe 1967). Lojtaretqekanefituar 2 here titullinjane: Nicola Pietrangeli, Rod Laver, IlieNastase, Bjorn Borg, Vitas Gerultais, Andres Gomez, Ivan Lendl, Jim Courier dhe Thomas Muster. Asnjelojtartjeternukkatreguardominacesikurse Rafael Nadal, I cilika 7 fitoreteketijkampionati. Ai dhesfiduesi I tijDjocovic, janetakuar ne finale 4 here, duke I ndarefitoretmestyre (Nadalfitoi ne 2009 dhe 2012 dheDjocovicfitoi ne 2011 dhe 2014). Roger Federer doli ne finale 3 here (2003 , 2006 dhe 2013) porasnjeherenuk I mposhtispanjollin Felix Mantilla dheNadal. Lojtari I fundit Italian qefitoikampionatinishte Adriano Panatta ne vitin 1976.
Turneu per femragjithashtufilloi ne vitin 1930. Per here te pare ne Finale doliSpanjolljaLili de Alvarez e cila mundi italianen Lucia Valerio , e cilakaarritur 4 here ne finale dhekafituarvetemnjehere. Lortaretesuksesshmeteketijturneujane : Chris Evert (5 fitoredhe 7 here ne Finale), Gabriela Sabatini (4 fitoredhe 6 here ne finale), Conchita Martinez (5 here rradhazi ne finale dhe 4 fitore), Margarita Court (3 fitorerradhazi), Maria Bueno (3 fitore), Serena Williams (3 fitore), Maria Sharapova, JelenaJanovic, Martina Hingis, Amelie Mauresmo, Leslie Turner Bowreydhe Doris Hart (tegjithe me nga 2 fitore). Lojtarjafemernga Italia qefitoikampionatineshteRaffaellaReggi ne vitin 1985.
Rome Maters konsistongjithashtu ne dyshe per MeshkujdheDyshe per Femra e cila u shtua ne vitin 1968.MbajtesitaktualtetitullitjaneSerbiNenadZimonjivdheKanadezi Daniel Nestor per meshkujtdhe per femratjane :KvetaPeschkedhe Katarina Srebotnik.
Rome Masters e 2015 doteluhetmes 10 Majitdhe 17 Majit.
Rome Masters of 2015 will be played between May10th and May 17th.
Qe ne vitin 2006, Sports Events eshtekrenarqeeshtendermjetesuesi me I besueshem I biletave ne treg me politiken e “Suport I Garantuar”.CdoporosimerretnganjeDepartamenti I Shitjevedhesiguronkujdesin me te mire temundshemndajklientit.
Mosprit! Blini menjeherebiletattuaja per Rome Masters nga Sports Events 365.Shumellojshmeria e Biletave per Rome Masters nukpermbantarifatefshehura.


La Liga (Liga BBVA) teams
Biletat me popullore Internazionali BNL d'Italia (Italian Open)
Event
Data
Cmimi
Porosit