MotoGP

NjeKonkurs me Emocione, RenjedheGuxim ;mjetet me tefunditdhe me tefuqishme me dyrrota – mirepretBoten ne MotoGP.

MotoGPeshteSamiti I Road Racing World Championship Grand Prix, kategoriaelitare e garaveme motocikleta ne rruge. Ne kete moment jane 3 kategori :MotoGP, Moto2 dhe Moto3, tegjithaketoperdorinmotore me 4 Pistona. Nevitin 2010, motoret 250 cc me 2 pistona u zevendesuannga 600 cc me 4 Pistona. Vitet e fundit, kapaciteti I motorit per MotoGP u rritnga 800 cc ne 1000 cc.

MjetetqeperdorenenMotoGPnukjanetedisponueshme per tublerengapublikudheasnjenuklejohetqetedrejtojenjetetille ne rrugetpublike. Ata janekrijuarvetem per tuperdorursipaskushtevetegarave. Kjoeshtedickandryshe per tukontestuarsi per shembull Superbike World Championship dhe Isle of Man TT Races kubicikletatjanemodifikuarsipasmbarevajtjes se rrugevedheatojanepergjithesisht ne shitje.

Sot MotoGPeshtesipasoje e njeseriekampionateshtemotocikletaveqedatojneqe ne vitin 1949 tecilatkanepushtuarimagjinatendheinteresin e publikut per shkakteshpejtesise, madheshtisedherrezikut I cilieshteI pashmangshem. Ngashumekampionatene  kete sport emrat e shumeprejtyrejanebereshumetefamshemndervite. Permendimvetemdisaprejtyre : Giacomo Agostini (Itali) I cilikafituar 15 titujteBotes me 122 fitore ne tegjithakategorite, Mike HailwoodngaBritanianjihetsiGaruesi me I Famshem I tegjithakoherave, Angel Nieto (Spanje) fitue I 13 titujveBoterore me 90 Fitore, Garuesi I FamshemBritanikBarry Sheenedhenjetjeter I vecanteJohnSurtees, tani 81 vjec, I cilidallohet per faktin se eshteKampionBote me motocikletasidheDrejtuesi I Grand Prix.

Nevitin 2014 Kampionati u fituangaMarc MarquezngaSpanjame nje Honda dhe I ndjekurngaItalianiValentinoRossi, fitues I 9 KampionateveBoteroredheJorge LorenzongaSpanja, me Yamahas. Pas 5 ngjarjevetesezonitaktual, Rossi u rikthye ne duke kryesuar me 120 pike I ndjekurnga Lorenzo me 87 pike dheItalianiAndreaDoviziosoduke ngarenje Ducati me 83 pike. Megjithatesezonieshte ne fillimet e vetadhegjithckaeshte ne loje.

Ndeshjet e ardhshmejane:

31 Maj Italian GP (Mugello)

14 Qershor Catalunya GP (Barcelona)

27 Qershor Dutch GP (Assen)

12 Korrik German GP (Sachsenring)

9 Gusht Indianapolis GP (Indianapolis)

16 Gusht Czech GP (Brno)

30 Gusht British GP (Donington Park)

13 Shtator San Marino GP (Misano)

27 Shtator Aragon GP (Aragon)

11 Tetor Japanese GP (Motegi)

18 Tetor Australian GP (Phillip Island)

25 Tetor Malaysian GP (Sepang)

8 Nentor Valencia GP (Valencia)

 

Qe ne vitin 2006, Sports Events eshtekrenarqeeshteagjenti I biletave me I besueshem ne treg, me politikat “Suport I Garantuar”.CdoporosindiqetnganjeperfaqesuesngaDepartamenti I Shitjeve ne menyreqetesigurohetsherbimi me e mire ndajklientit.

Mosprisni! Blini biletattuaja per MotoGPnga Sports Events 365.Shumellojshmeria e biletaveteMotoGPnukpermbantarifatefshehura.

La Liga (Liga BBVA) teams
Biletat me popullore MotoGP
Event
Data
Cmimi
Porosit
MotoGP(Motorbike Racing) Barcelona, Spanje - Circuit de Catalunya
05 Qershor 2016
12:00
nga
81
MotoGP(Motorbike Racing) Assen, Hollande - TT Circuit Assen
26 Qershor 2016
12:00
nga
68
MotoGP(Motorbike Racing) Chemnitz, Gjermania - Sachsenring
17 Korrik 2016
12:00
nga
124
MotoGP(Motorbike Racing) Spielberg, Austria - Red Bull Ring
14 Gusht 2016
12:00
nga
120
MotoGP(Motorbike Racing) Brno, Republika Ceke - Automotodrom Brno
21 Gusht 2016
12:00
nga
101
MotoGP(Motorbike Racing) Towcester, Angli - Silverstone Circuit
04 Shtator 2016
12:00
nga
119
MotoGP(Motorbike Racing) Misano, Italia - Misano Circuit
11 Shtator 2016
12:00
nga
106
MotoGP(Motorbike Racing) Aragon, Spanje - Circuit del Motor de Aragon
25 Shtator 2016
12:00
nga
70
MotoGP(Motorbike Racing) Motegi, Japonia - Twin Ring Motegi
16 Tetor 2016
12:00
MotoGP(Motorbike Racing) Phillip Island, Australia - Phillip Island Circuit
23 Tetor 2016
12:00
MotoGP(Motorbike Racing) Kuala Lumpur, Malajzia - Sepang International Circuit
30 Tetor 2016
12:00
nga
32
MotoGP(Motorbike Racing) Valencia, Spanje - Circuit Ricardo Tormo
13 Nentor 2016
12:00
nga
67