NFL (US Football)

Supozohetqefutbollisti I pare frofesionist ne US kaqene William Heffelfinger ne vitin 1892.Megjithateduhetqeteshikojmendervitederi pas Luftes se Pare Boterore me formimin e Organizates se FutbollitAmerikanProfesionist. Kjopermban 10 skuadranga 4 shtetetendryshme , porvetem2 sezonet e funditderi ne momentinqe u krijuaLigaKombetare e Futbollit. Botakandryshuarshumeqeatehere, e pare kjongafaktiqevetem 2 ngaskuadrate NFL kaneqeneperkrahthemeluesvetekesajLige, Decatur Staleys (Taninjihet me emrin Chicago Bears) dhe Chicago Cardinals (taninjihetsi Arizona Cardinals). Skuadra me e vjeterqegezon pot e njejtattedrejtaeshte Green Bay Packers – duke mbajturtenjejtinemerdhe duke qendruar ne tenjejtinpozicion.

DuhejkoheqeFutbolliAmerikanteevoluonte ne kontekstinmultimillionerqe ne njohim. Ligazhvilloikampionatin e pare ne vitin 1933 dhe pas WWII zyra e Presidentitu ndryshua ne Komisioner, nje post me tefuqishemishte I njejti me ate te Major ne Ligen e Basebollit. Fitimiporritejdhesolli me shumestabilitetfinanciardheqe ne vitin 1952 asnjeskuadernukfalimentoi.Nevitin1958, Kampionati NFL u emeruasi “Loja me madheqeeshteluajturndonjehere” dhe u vertetuaqe NFL ishtenjengakampionatet sportive me tepopulluar ne Amerike.

Zhvillimi me I rendesishemdheaiqesilltetekpubliku me shumefestimevjetore sportive ishtebashkuesi me rivalinLiga e FutbollitAmerikan.Rezultati I ketijbashkimiishte se parinjelige me e madhe – duke arritur ne nivelin e 32 skuadrave, porsikursendodhtekzhvillimet e medha, ardhja e Super Bowl, tegjithe duke kenduardhe duke kercyer per sezonin e futbollitprofesionist.

Super Bowl gjeneroninteresa per shikuesitAmerikansiasnje event tjeter.Analistetthoneqeshikueshmeria per Bowl 2015 eshte 120.8 milionshikuesgjateminutavetefunditkur Patriots rrembyenfitorennga Seahawks. Disaargumenterrethreklamimitteekonomise per qytetinqembahet Super Bowl do tesjelleketevitnga 30 milione $ deri ne 130 milione $ dhemadjeedhe 500 milione $. Nje spot publicitar ne TV pergjateketijintervalikushton 4 milione $ per 30 sekonda.

Me publicitetingjikandtegjeneruar jo vetemnga Bowl pornga I gjitheprocesi I ardhjes , NFL eshtenjebazeshumee forte financiare .

Qe ne vitin 2006, Sports Events eshtekrenarqeeshteagjenti I biletave me I besueshem ne treg , me politikat “Suport I Garantuar”. Cdoporosindiqetnganjengaperfaqesuesit tone teshitjeve per tesiguruarkujdesin me te mire ndajklientit.

Mosprisni! Blini biletattuaja per NFL nga Sports Events 365.Shumellojshmeria e biletavenukpermbantarifatefshehura.

La Liga (Liga BBVA) teams
Biletat me popullore NFL (US Football)
Event
Data
Cmimi
Porosit
NFL (US Football)(US Football) Denver, CO, USA - Sports Authority Field At Mile High
08 Shtator 2016
18:30
nga
315
NFL (US Football)(US Football) Nashville, TN, USA - LP Field
11 Shtator 2016
12:00
nga
85
NFL (US Football)(US Football) Arlington, TX, USA - AT&T Stadium (formerly Dallas Cowboys Stadium)
11 Shtator 2016
15:25
nga
128
NFL (US Football)(US Football) Houston, TX, USA - NRG Stadium
11 Shtator 2016
12:00
nga
138
NFL (US Football)(US Football) Indianapolis, IN, USA - Lucas Oil Stadium
11 Shtator 2016
16:25
nga
71
NFL (US Football)(US Football) Jacksonville, FL, USA - EverBank Field
11 Shtator 2016
13:00
nga
168
NFL (US Football)(US Football) Kansas City, MO, USA - Arrowhead Stadium
11 Shtator 2016
12:00
nga
58
NFL (US Football)(US Football) New Orleans, LA, USA - Mercedes-Benz Superdome
11 Shtator 2016
12:00
nga
114
NFL (US Football)(US Football) East Rutherford, NJ, USA - MetLife Stadium
11 Shtator 2016
13:00
nga
94
NFL (US Football)(US Football) Philadelphia, PA, USA - Lincoln Financial Field
11 Shtator 2016
13:00
nga
134
NFL (US Football)(US Football) Seattle, WA, USA - CenturyLink Field
11 Shtator 2016
13:05
nga
302
NFL (US Football)(US Football) Baltimore, MD, USA - M&T Bank Stadium
11 Shtator 2016
13:00
nga
130
NFL (US Football)(US Football) Glendale, AZ, USA - University of Phoenix Stadium
11 Shtator 2016
17:30
nga
186
NFL (US Football)(US Football) Atlanta, GA, USA - Georgia Dome
11 Shtator 2016
13:00
nga
59
NFL (US Football)(US Football) Landover, MD, USA - FedEX Field
12 Shtator 2016
19:10
nga
173
NFL (US Football)(US Football) Santa Clara, CA, USA - Levi's Stadium
12 Shtator 2016
19:20
nga
112
NFL (US Football)(US Football) Buffalo, NY, USA - Ralph Wilson Stadium
15 Shtator 2016
20:25
nga
115
NFL (US Football)(US Football) Detroit, MI, USA - Ford Field
18 Shtator 2016
13:00
nga
71
NFL (US Football)(US Football) Foxborough, MA, USA - Gilliette Stadium
18 Shtator 2016
13:00
nga
268
NFL (US Football)(US Football) Oakland, CA, USA - Overstock.com Coliseum (formerly Oakland Coliseum)
18 Shtator 2016
13:25
nga
126
NFL (US Football)(US Football) Glendale, AZ, USA - University of Phoenix Stadium
18 Shtator 2016
13:05
nga
59
NFL (US Football)(US Football) Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Memorial Coliseum
18 Shtator 2016
13:05
NFL (US Football)(US Football) Cleveland, OH, USA - FirstEnergy Stadium (formerly Cleveland Browns Stadium)
18 Shtator 2016
13:00
nga
67
NFL (US Football)(US Football) Houston, TX, USA - NRG Stadium
18 Shtator 2016
12:00
nga
85
NFL (US Football)(US Football) Landover, MD, USA - FedEX Field
18 Shtator 2016
13:00
nga
154