Football (Soccer), UEFA EURO 2016 Kualifikatoret

Estonia - Lithuania Biletat

E Shtune, 05 Shtator 2015 18:00| Tallinn, Estoni -A Le Coq Arena
Data dhe ora jane kushtezuara per te ndryshuar
A Le Coq Arena
venue
Ju keni hyre ne faqen e nje eventi qe tashme eshte jane blere te gjitha vendet. Ju lutem kerkoni per nje event tjeter.
Si te shkojme tek Estonia - Lithuania ne vendin e A Le Coq Arena
AdresaAsula 4c 11312 Tallinn
Marreveshjet e vendit

Ku do te ulem?


Ulja ne rradhe
Sports Events 365 angazhohet per tju ulur ne rradhe (dy se bashku) edhe pse kategoria e biletave e specifikon ndryshe.
VINI RE: ne shume stadiume "Ulja ne rradhe" perfshin vendet diagonale dhe perpendikulare.


Ulja tre apo me shume se bashku
Kur ju nevojiten 3 apo me shume bileta do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku.
Nese DUHET te uleni se bashku , kontakto  miqesisht me departamentin  e kujdesit ndaj klientit me telefon ose me email.Ne shumicen e rasteve do te konfirmojme kerkesen specifike ose do gjejme nje zgjidhje alternative.


Biletat Teke
ndonjehere ofrojme bileta qe kategorizohen si "teke"
Keto bileta zakonisht jane me te lira.Nese ju do te blini 2 bileta "teke" nuk do te uleni se bashku.


Ulja ne Grup
Per 8 bileta ose me shume kontrollo  disponueshmerine per uljen ne grup me departamentin e kudesit ndaj klientit..Ulja ne grup mund te kushtoje me pak ,ose me shume varet nda disponibiliteti.
Nese kategoria e biletes qe keni zgjedhur jua lejon kete - vazhdoni me porosine pa qene nevoja te na kontaktoni ,ne raste te tilla ne mund tju garantojme qe do te uleni ne rradhe.


Vini Re!


Ky informacion per kategorite e biletave eshte I pergjithshem dhe ne vende te ndryshme mund te mos jete ekzaktesisht si ne marreveshjen e vendeve. Kur eshte e vlefshme, prezantojme edhe harten e stadiumit. Ju lutemi ta konsultoni ate nderkohe qe shikoni kategorite e biletave per nje ngjarje.

Keni me shume pyetje?


Per pershkrimin e plote ne cdo kategori Kliko ketu Contact Us

Estonia ndeshjet
E Diele, 29 Maj 2016 Vilnius, Lituania - Vetra Stadium
E Merkure, 01 Qershor 2016 Tallinn, Estoni - A Le Coq Arena
E Shtune, 04 Qershor 2016 Tallinn, Estoni - A Le Coq Arena
E Merkure, 08 Qershor 2016 Lisbon, Portugali - Estadio da Luz (Estadio do Sport Lisboa e Benfica)
E Marte, 06 Shtator 2016 Zenica, Bosnja - Bilino Polje