Na kontakto +355-694094425
Football (Soccer), Portuguese League

Moreirense - Academica de Coimbra Biletat

E Diele, 13 Mars 2016 16:00| Braga, Portugali -Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas
Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas
venue
Ju keni hyre ne faqen e nje eventi qe tashme eshte jane blere te gjitha vendet. Ju lutem kerkoni per nje event tjeter.
Si te shkojme tek Moreirense - Academica de Coimbra ne vendin e Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas
Adresa
Marreveshjet e vendit

Ku do te ulem?


Ulja ne rradhe
Sports Events 365 angazhohet per tju ulur ne rradhe (dy se bashku) edhe pse kategoria e biletave e specifikon ndryshe.
VINI RE: ne shume stadiume "Ulja ne rradhe" perfshin vendet diagonale dhe perpendikulare.


Ulja tre apo me shume se bashku
Kur ju nevojiten 3 apo me shume bileta do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku.
Nese DUHET te uleni se bashku , kontakto  miqesisht me departamentin  e kujdesit ndaj klientit me telefon ose me email.Ne shumicen e rasteve do te konfirmojme kerkesen specifike ose do gjejme nje zgjidhje alternative.


Biletat Teke
ndonjehere ofrojme bileta qe kategorizohen si "teke"
Keto bileta zakonisht jane me te lira.Nese ju do te blini 2 bileta "teke" nuk do te uleni se bashku.


Ulja ne Grup
Per 8 bileta ose me shume kontrollo  disponueshmerine per uljen ne grup me departamentin e kudesit ndaj klientit..Ulja ne grup mund te kushtoje me pak ,ose me shume varet nda disponibiliteti.
Nese kategoria e biletes qe keni zgjedhur jua lejon kete - vazhdoni me porosine pa qene nevoja te na kontaktoni ,ne raste te tilla ne mund tju garantojme qe do te uleni ne rradhe.


Vini Re!


Ky informacion per kategorite e biletave eshte I pergjithshem dhe ne vende te ndryshme mund te mos jete ekzaktesisht si ne marreveshjen e vendeve. Kur eshte e vlefshme, prezantojme edhe harten e stadiumit. Ju lutemi ta konsultoni ate nderkohe qe shikoni kategorite e biletave per nje ngjarje.

Keni me shume pyetje?


Per pershkrimin e plote ne cdo kategori Kliko ketu Contact Us

Moreirense ndeshjet
E Diele, 14 Gusht 2016 Braga, Portugali - Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas
E Diele, 21 Gusht 2016 Feira, Portugali - Estadio Marcolino de Castro
E Diele, 28 Gusht 2016 Braga, Portugali - Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas
E Diele, 11 Shtator 2016 Lisbon, Portugali - Estadio Jose Alvalade
E Diele, 18 Shtator 2016 Estoril, Portugali - Estsdio Antonio Coimbra da Mota
0.7005810737609954.198.240.230