Entertainment, Koncerte

Celine Dion - Las Vegas, NV, USA

E Merkure, 01 Qershor 2016 20:00| Las Vegas, NV, USA -Caesars Palace - Colosseum
Caesars Palace - Colosseum
venue
Kategorite e biletave
Kategoria
Cmimi per bilete
Sasia
Second Mezzanine
129
Booking fee per ticket
€19
  Dergesa e biletes
 • bilete elektronike

 • €5
First Mezzanine
283
Booking fee per ticket
€42
  Dergesa e biletes
 • bilete elektronike

 • €5
Rear Orchestra - Sides
305
Booking fee per ticket
€45
  Dergesa e biletes
 • bilete elektronike

 • €5
Rear Orchestra - Center
320
Booking fee per ticket
€47
  Dergesa e biletes
 • bilete elektronike

 • €5
Front Orchestra - Center
506
Booking fee per ticket
€75
  Dergesa e biletes
 • bilete elektronike

 • €5
iconLockPagese e sigurte
iconLock150% Bleres I garantuar
Si te shkojme tek Celine Dion - Las Vegas, NV, USA ne vendin e Caesars Palace - Colosseum
Adresa
Marreveshjet e vendit

Ku do te ulem?


Ulja ne rradhe
Sports Events 365 angazhohet per tju ulur ne rradhe (dy se bashku) edhe pse kategoria e biletave e specifikon ndryshe.
VINI RE: ne shume stadiume "Ulja ne rradhe" perfshin vendet diagonale dhe perpendikulare.


Ulja tre apo me shume se bashku
Kur ju nevojiten 3 apo me shume bileta do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku.
Nese DUHET te uleni se bashku , kontakto  miqesisht me departamentin  e kujdesit ndaj klientit me telefon ose me email.Ne shumicen e rasteve do te konfirmojme kerkesen specifike ose do gjejme nje zgjidhje alternative.


Biletat Teke
ndonjehere ofrojme bileta qe kategorizohen si "teke"
Keto bileta zakonisht jane me te lira.Nese ju do te blini 2 bileta "teke" nuk do te uleni se bashku.


Ulja ne Grup
Per 8 bileta ose me shume kontrollo  disponueshmerine per uljen ne grup me departamentin e kudesit ndaj klientit..Ulja ne grup mund te kushtoje me pak ,ose me shume varet nda disponibiliteti.
Nese kategoria e biletes qe keni zgjedhur jua lejon kete - vazhdoni me porosine pa qene nevoja te na kontaktoni ,ne raste te tilla ne mund tju garantojme qe do te uleni ne rradhe.


Vini Re!


Ky informacion per kategorite e biletave eshte I pergjithshem dhe ne vende te ndryshme mund te mos jete ekzaktesisht si ne marreveshjen e vendeve. Kur eshte e vlefshme, prezantojme edhe harten e stadiumit. Ju lutemi ta konsultoni ate nderkohe qe shikoni kategorite e biletave per nje ngjarje.

Keni me shume pyetje?


Per pershkrimin e plote ne cdo kategori Kliko ketu Contact Us