Na kontakto +355-694094425
Football (Soccer), 2018 FIFA World Cup qualification (Europe)

Liechtenstein - Macedonia Biletat

E Premte, 24 Mars 2017 20:45| Vaduz, Lihtenshtajni -Rheinpark Stadion
Data dhe ora jane kushtezuara per te ndryshuar
Rheinpark Stadion
venue

Nuk kemi me Bileta por nese ju jeni te interesuar mund te gjejme nje numer te limituar.Ju lutemi na beni me dije.

Si te shkojme tek Liechtenstein - Macedonia ne vendin e Rheinpark Stadion
AdresaLettstrasse 74 Vaduz
Marreveshjet e vendit

Ku do te ulem?


Ulja ne rradhe
Sports Events 365 angazhohet per tju ulur ne rradhe (dy se bashku) edhe pse kategoria e biletave e specifikon ndryshe.
VINI RE: ne shume stadiume "Ulja ne rradhe" perfshin vendet diagonale dhe perpendikulare.


Ulja tre apo me shume se bashku
Kur ju nevojiten 3 apo me shume bileta do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku.
Nese DUHET te uleni se bashku , kontakto  miqesisht me departamentin  e kujdesit ndaj klientit me telefon ose me email.Ne shumicen e rasteve do te konfirmojme kerkesen specifike ose do gjejme nje zgjidhje alternative.


Biletat Teke
ndonjehere ofrojme bileta qe kategorizohen si "teke"
Keto bileta zakonisht jane me te lira.Nese ju do te blini 2 bileta "teke" nuk do te uleni se bashku.


Ulja ne Grup
Per 8 bileta ose me shume kontrollo  disponueshmerine per uljen ne grup me departamentin e kudesit ndaj klientit..Ulja ne grup mund te kushtoje me pak ,ose me shume varet nda disponibiliteti.
Nese kategoria e biletes qe keni zgjedhur jua lejon kete - vazhdoni me porosine pa qene nevoja te na kontaktoni ,ne raste te tilla ne mund tju garantojme qe do te uleni ne rradhe.


Vini Re!


Ky informacion per kategorite e biletave eshte I pergjithshem dhe ne vende te ndryshme mund te mos jete ekzaktesisht si ne marreveshjen e vendeve. Kur eshte e vlefshme, prezantojme edhe harten e stadiumit. Ju lutemi ta konsultoni ate nderkohe qe shikoni kategorite e biletave per nje ngjarje.

Keni me shume pyetje?


Per pershkrimin e plote ne cdo kategori Kliko ketu Contact Us

Liechtenstein ndeshjet
E Hene, 05 Shtator 2016 Leon, Spanje - Palacio de los Deportes de Leon
E Enjte, 06 Tetor 2016 Vaduz, Lihtenshtajni - Rheinpark Stadion
E Diele, 09 Tetor 2016 Ramat Gan, Izrael - Ramat Gan Stadium
E Shtune, 12 Nentor 2016 Vaduz, Lihtenshtajni - Rheinpark Stadion
E Diele, 11 Qershor 2017 Rome, Italia - Stadio Olimpico (Roma)
1.674690961837854.224.197.217