Na kontakto +355-694094425
Football (Soccer), 2018 FIFA World Cup qualification (Europe)

England - Lithuania Biletat

E Diele, 26 Mars 2017 18:00| London, Angli -Wembley Stadium
Data dhe ora jane kushtezuara per te ndryshuar
Cfare nenkupton?
Seksionet e skuadres vendase dhe asaj te huaj
Nese nuk specifikohet, te gjitha biletat jane per zonen ku qendrojne tifozet vendas. Biletat per skuadren mike jane te percaktuara si "Tifozet e skuadres mike".
Pjesa e shkurter
Biletat per vendet qe gjenden prapa portes . Ndarja mes pjeses se shkurter dhe pjeses se gjate perdoret zakonisht nga menaxhimi I stadiumit (ose ekipit)
Pjesa e gjate
Biletat per vendet ne pjesen e gjate te stadiumit nga njera kthese ne tjetren.
Unaza e 1-re (ose rradha) unazat e tjera (ose rradhet), 2-te, 3-te, 4-rt
Per shumicen e vendeve te listuara ne website-in tone ekzistojne nivele te ndryshme.Unaza e 1-re eshte me e aferta me fushen.
Wembley Stadium
venue
Cfare nenkupton?
Seksionet e skuadres vendase dhe asaj te huaj
Nese nuk specifikohet, te gjitha biletat jane per zonen ku qendrojne tifozet vendas. Biletat per skuadren mike jane te percaktuara si "Tifozet e skuadres mike".
Pjesa e shkurter
Biletat per vendet qe gjenden prapa portes . Ndarja mes pjeses se shkurter dhe pjeses se gjate perdoret zakonisht nga menaxhimi I stadiumit (ose ekipit)
Pjesa e gjate
Biletat per vendet ne pjesen e gjate te stadiumit nga njera kthese ne tjetren.
Unaza e 1-re (ose rradha) unazat e tjera (ose rradhet), 2-te, 3-te, 4-rt
Per shumicen e vendeve te listuara ne website-in tone ekzistojne nivele te ndryshme.Unaza e 1-re eshte me e aferta me fushen.
Kategorite e biletave
Kategoria
Cmimi per bilete
Sasia
Paketa Hospitality (Club Wembley) - Pjesa e shkurter. Paketa perfshin: Akses ne bare/restorante dhe ndjekjen e programit.
87
Booking fee per ticket
€13
  Dergesa e biletes
 • terheq ne qender te qytetit
 • dergesa ne hotel

 • €0
 • €28
Pjesa e gjate
114
Booking fee per ticket
€17
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €10
Pjesa e gjate ne rradhan me te ulet
144
Booking fee per ticket
€21
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €10
iconLockPagese e sigurte
iconLock150% Bleres I garantuar
Si te shkojme tek England - Lithuania ne vendin e Wembley Stadium
AdresaWembley, London, HA9 ODW
Marreveshjet e vendit

Ku do te ulem?


Ulja ne rradhe
Sports Events 365 angazhohet per tju ulur ne rradhe (dy se bashku) edhe pse kategoria e biletave e specifikon ndryshe.
VINI RE: ne shume stadiume "Ulja ne rradhe" perfshin vendet diagonale dhe perpendikulare.


Ulja tre apo me shume se bashku
Kur ju nevojiten 3 apo me shume bileta do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku.
Nese DUHET te uleni se bashku , kontakto  miqesisht me departamentin  e kujdesit ndaj klientit me telefon ose me email.Ne shumicen e rasteve do te konfirmojme kerkesen specifike ose do gjejme nje zgjidhje alternative.


Biletat Teke
ndonjehere ofrojme bileta qe kategorizohen si "teke"
Keto bileta zakonisht jane me te lira.Nese ju do te blini 2 bileta "teke" nuk do te uleni se bashku.


Ulja ne Grup
Per 8 bileta ose me shume kontrollo  disponueshmerine per uljen ne grup me departamentin e kudesit ndaj klientit..Ulja ne grup mund te kushtoje me pak ,ose me shume varet nda disponibiliteti.
Nese kategoria e biletes qe keni zgjedhur jua lejon kete - vazhdoni me porosine pa qene nevoja te na kontaktoni ,ne raste te tilla ne mund tju garantojme qe do te uleni ne rradhe.


Vini Re!


Ky informacion per kategorite e biletave eshte I pergjithshem dhe ne vende te ndryshme mund te mos jete ekzaktesisht si ne marreveshjen e vendeve. Kur eshte e vlefshme, prezantojme edhe harten e stadiumit. Ju lutemi ta konsultoni ate nderkohe qe shikoni kategorite e biletave per nje ngjarje.

Keni me shume pyetje?


Per pershkrimin e plote ne cdo kategori Kliko ketu Contact Us

England ndeshjet
E Diele, 04 Shtator 2016 Trnava, Sllovakia - Stadion Antona Malatinskeho
E Shtune, 08 Tetor 2016 London, Angli - Wembley Stadium
E Marte, 11 Tetor 2016 Ljubljana, Slloveni - Stozice Sports Park
E Premte, 11 Nentor 2016 London, Angli - Wembley Stadium
E Shtune, 10 Qershor 2017 Glasgow, Skoci - Hampden Park
0.4952299594879254.161.110.184