Football (Soccer), 2018 FIFA World Cup qualification (Europe)

England - Slovakia Biletat

E Hene, 04 Shtator 2017 20:45| London, Angli -Wembley Stadium
Data dhe ora jane kushtezuara per te ndryshuar
Cfare nenkupton?
Seksionet e skuadres vendase dhe asaj te huaj
Nese nuk specifikohet, te gjitha biletat jane per zonen ku qendrojne tifozet vendas. Biletat per skuadren mike jane te percaktuara si "Tifozet e skuadres mike".
Pjesa e shkurter
Biletat per vendet qe gjenden prapa portes . Ndarja mes pjeses se shkurter dhe pjeses se gjate perdoret zakonisht nga menaxhimi I stadiumit (ose ekipit)
Wembley Stadium
venue
Cfare nenkupton?
Seksionet e skuadres vendase dhe asaj te huaj
Nese nuk specifikohet, te gjitha biletat jane per zonen ku qendrojne tifozet vendas. Biletat per skuadren mike jane te percaktuara si "Tifozet e skuadres mike".
Pjesa e shkurter
Biletat per vendet qe gjenden prapa portes . Ndarja mes pjeses se shkurter dhe pjeses se gjate perdoret zakonisht nga menaxhimi I stadiumit (ose ekipit)
Kategorite e biletave
Kategoria
Cmimi per bilete
Sasia
Paketa Hospitality (Club Wembley) - Pjesa e shkurter. Paketa perfshin: Akses ne bare/restorante dhe ndjekjen e programit.
205
Booking fee per ticket
€30
    Dergesa e biletes
  • dergesa ne hotel

  • €10
iconLockPagese e sigurte
iconLock150% Bleres I garantuar
Si te shkojme tek England - Slovakia ne vendin e Wembley Stadium
AdresaWembley, London, HA9 ODW
Marreveshjet e vendit

Ku do te ulem?


Ulja ne rradhe
Sports Events 365 angazhohet per tju ulur ne rradhe (dy se bashku) edhe pse kategoria e biletave e specifikon ndryshe.
VINI RE: ne shume stadiume "Ulja ne rradhe" perfshin vendet diagonale dhe perpendikulare.


Ulja tre apo me shume se bashku
Kur ju nevojiten 3 apo me shume bileta do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku.
Nese DUHET te uleni se bashku , kontakto  miqesisht me departamentin  e kujdesit ndaj klientit me telefon ose me email.Ne shumicen e rasteve do te konfirmojme kerkesen specifike ose do gjejme nje zgjidhje alternative.


Biletat Teke
ndonjehere ofrojme bileta qe kategorizohen si "teke"
Keto bileta zakonisht jane me te lira.Nese ju do te blini 2 bileta "teke" nuk do te uleni se bashku.


Ulja ne Grup
Per 8 bileta ose me shume kontrollo  disponueshmerine per uljen ne grup me departamentin e kudesit ndaj klientit..Ulja ne grup mund te kushtoje me pak ,ose me shume varet nda disponibiliteti.
Nese kategoria e biletes qe keni zgjedhur jua lejon kete - vazhdoni me porosine pa qene nevoja te na kontaktoni ,ne raste te tilla ne mund tju garantojme qe do te uleni ne rradhe.


Vini Re!


Ky informacion per kategorite e biletave eshte I pergjithshem dhe ne vende te ndryshme mund te mos jete ekzaktesisht si ne marreveshjen e vendeve. Kur eshte e vlefshme, prezantojme edhe harten e stadiumit. Ju lutemi ta konsultoni ate nderkohe qe shikoni kategorite e biletave per nje ngjarje.

Keni me shume pyetje?


Per pershkrimin e plote ne cdo kategori Kliko ketu Contact Us

England ndeshjet
E Premte, 27 Maj 2016 Sunderland, Angli - Stadium of Light
E Enjte, 02 Qershor 2016 London, Angli - Wembley Stadium
E Shtune, 11 Qershor 2016 Marseille, France - Stade Velodrome
E Enjte, 16 Qershor 2016 Lens, France - Stade Felix Bollaert
E Hene, 20 Qershor 2016 Saint Etienne, France - Stade Geoffroy Guichard