Football (Soccer), Copa America Centenario

Group Stage: Colombia - Costa Rica Biletat

E Shtune, 11 Qershor 2016 17:00| Houston, TX, USA -NRG Stadium
Ora eshte e ndryshueshme!
Cfare nenkupton?
Seksionet e skuadres vendase dhe asaj te huaj
Nese nuk specifikohet, te gjitha biletat jane per zonen ku qendrojne tifozet vendas. Biletat per skuadren mike jane te percaktuara si "Tifozet e skuadres mike".
Pjesa e shkurter
Biletat per vendet qe gjenden prapa portes . Ndarja mes pjeses se shkurter dhe pjeses se gjate perdoret zakonisht nga menaxhimi I stadiumit (ose ekipit)
Pjesa e gjate
Biletat per vendet ne pjesen e gjate te stadiumit nga njera kthese ne tjetren.
Unaza e 1-re (ose rradha) unazat e tjera (ose rradhet), 2-te, 3-te, 4-rt
Per shumicen e vendeve te listuara ne website-in tone ekzistojne nivele te ndryshme.Unaza e 1-re eshte me e aferta me fushen.
NRG Stadium
venue
Cfare nenkupton?
Seksionet e skuadres vendase dhe asaj te huaj
Nese nuk specifikohet, te gjitha biletat jane per zonen ku qendrojne tifozet vendas. Biletat per skuadren mike jane te percaktuara si "Tifozet e skuadres mike".
Pjesa e shkurter
Biletat per vendet qe gjenden prapa portes . Ndarja mes pjeses se shkurter dhe pjeses se gjate perdoret zakonisht nga menaxhimi I stadiumit (ose ekipit)
Pjesa e gjate
Biletat per vendet ne pjesen e gjate te stadiumit nga njera kthese ne tjetren.
Unaza e 1-re (ose rradha) unazat e tjera (ose rradhet), 2-te, 3-te, 4-rt
Per shumicen e vendeve te listuara ne website-in tone ekzistojne nivele te ndryshme.Unaza e 1-re eshte me e aferta me fushen.
Kategorite e biletave
Kategoria
Cmimi per bilete
Sasia
Pjesa e shkurter unaza e trete
75
Booking fee per ticket
€11
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
cepat unaza e trete
113
Booking fee per ticket
€16
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
Corners - 1st Ring
123
Booking fee per ticket
€18
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
Pjesa e gjate unaza e dyte
123
Booking fee per ticket
€18
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
Pjesa e shkurter unaza e pare
126
Booking fee per ticket
€18
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
Pjesa e gjate unaza e trete
135
Booking fee per ticket
€20
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
Corners - 2nd ring
145
Booking fee per ticket
€21
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
Pjesa e gjate unaza e pare
183
Booking fee per ticket
€27
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
Pjesa e gjate unaza e dyte
389
Booking fee per ticket
€57
  Dergesa e biletes
 • dergesa ne shtepi
 • dergesa ne hotel ose ne adresen lokale

 • €36
 • €22
iconLockPagese e sigurte
iconLock150% Bleres I garantuar
Si te shkojme tek Group Stage: Colombia - Costa Rica ne vendin e NRG Stadium
AdresaTwo Reliant Park Houston, TX 77054
Marreveshjet e vendit

Ku do te ulem?


Ulja ne rradhe
Sports Events 365 angazhohet per tju ulur ne rradhe (dy se bashku) edhe pse kategoria e biletave e specifikon ndryshe.
VINI RE: ne shume stadiume "Ulja ne rradhe" perfshin vendet diagonale dhe perpendikulare.


Ulja tre apo me shume se bashku
Kur ju nevojiten 3 apo me shume bileta do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku.
Nese DUHET te uleni se bashku , kontakto  miqesisht me departamentin  e kujdesit ndaj klientit me telefon ose me email.Ne shumicen e rasteve do te konfirmojme kerkesen specifike ose do gjejme nje zgjidhje alternative.


Biletat Teke
ndonjehere ofrojme bileta qe kategorizohen si "teke"
Keto bileta zakonisht jane me te lira.Nese ju do te blini 2 bileta "teke" nuk do te uleni se bashku.


Ulja ne Grup
Per 8 bileta ose me shume kontrollo  disponueshmerine per uljen ne grup me departamentin e kudesit ndaj klientit..Ulja ne grup mund te kushtoje me pak ,ose me shume varet nda disponibiliteti.
Nese kategoria e biletes qe keni zgjedhur jua lejon kete - vazhdoni me porosine pa qene nevoja te na kontaktoni ,ne raste te tilla ne mund tju garantojme qe do te uleni ne rradhe.


Vini Re!


Ky informacion per kategorite e biletave eshte I pergjithshem dhe ne vende te ndryshme mund te mos jete ekzaktesisht si ne marreveshjen e vendeve. Kur eshte e vlefshme, prezantojme edhe harten e stadiumit. Ju lutemi ta konsultoni ate nderkohe qe shikoni kategorite e biletave per nje ngjarje.

Keni me shume pyetje?


Per pershkrimin e plote ne cdo kategori Kliko ketu Contact Us

Colombia ndeshjet
E Premte, 03 Qershor 2016 Santa Clara, CA, USA - Levi's Stadium
E Marte, 07 Qershor 2016 Pasadena, CA, USA - Rose Bowl
E Enjte, 04 Gusht 2016 Manaus, Brazili - Arena Amazônia
E Diele, 07 Gusht 2016 Manaus, Brazili - Arena Amazônia
E Merkure, 10 Gusht 2016 Sao Paulo, Brazili - Corinthians Arena