1C%252520%2520%2525202D%252520coupe%252520du%252520monde%252520 - Faqja2
Event
Data
Cmimi
Porosit
Ndeshjet Miqesore - Futboll(Football (Soccer)) Augsburg, Gjermania - WWK ARENA
29 Maj 2016
17:45
Koncerte(Entertainment) Copenhagen, Danimarka - Forum
29 Maj 2016
18:00
Ndeshjet Miqesore - Futboll(Football (Soccer)) St. Gallen, Zvecer - AFG Arena
29 Maj 2016
18:00
Ndeshjet Miqesore - Futboll(Football (Soccer)) Kapfenberg, Austria - Franz-Fekete Stadion
29 Maj 2016
18:30
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Rome, Italia - Palazzetto dello Sport
29 Maj 2016
18:30
Koncerte(Entertainment) Manchester, Angli - Manchester Evening News Arena
29 Maj 2016
19:00
nga
122
Koncerte(Entertainment) Bern, Zvecer - Stade de Suisse
29 Maj 2016
19:00
Koncerte(Entertainment) Las Vegas, NV, USA - House Of Blues - Las Vegas
29 Maj 2016
19:00
nga
101
MLS (Futboll)(Football (Soccer)) Montreal, Kanada - Saputo Stadium
29 Maj 2016
19:00
UFC(UFC) Las Vegas, NV, USA - Mandalay Bay - Events Center
29 Maj 2016
19:00
Ndeshjet Miqesore - Futboll(Football (Soccer)) Skopje, Maqedoni - Philip II Arena
29 Maj 2016
19:00
Koncerte(Entertainment) Las Vegas, NV, USA - Caesars Palace - Colosseum
29 Maj 2016
19:30
nga
221
Koncerte(Entertainment) Uncasville, CT, USA - Mohegan Sun Arena
29 Maj 2016
19:30
Koncerte(Entertainment) Dublin, Irlanda - Croke Park
29 Maj 2016
19:30
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Las Vegas, NV, USA - The Smith Center for the Performing Arts
29 Maj 2016
19:30
Koncerte(Entertainment) Verona, Italia - Arena Di Verona
29 Maj 2016
20:00
nga
259
Koncerte(Entertainment) Berlin, Gjermania - O2 World
29 Maj 2016
20:00
nga
101
MLB (Baseball)(Baseball) New York City, NY, USA - Citi Field
29 Maj 2016
20:00
NBA Playoffs(Basketball) Cleveland, OH, USA - Quicken Loans Arena
29 Maj 2016
20:30
Ndeshjet Miqesore - Futboll(Football (Soccer)) Porto, Portugali - Estadio do Dragao
29 Maj 2016
20:45