Biletat e ngjarjeve ne New York City, NY, USA
Event
Data
Cmimi
Porosit
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
28 Korrik 2016,
20:00
nga
100
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
07 Shtator 2016,
19:30
nga
76
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
08 Shtator 2016,
19:30
nga
96
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Madison Square Garden
08 Shtator 2016,
20:00
nga
162
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
09 Shtator 2016,
16:00
nga
96
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
09 Shtator 2016,
19:30
nga
81
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
10 Shtator 2016,
16:00
nga
81
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
10 Shtator 2016,
19:30
nga
85
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
11 Shtator 2016,
13:30
nga
81
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Barclays Center
11 Shtator 2016,
17:00
nga
96
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) New York City, NY, USA - Madison Square Garden
12 Shtator 2016,
20:00
nga
162