Biletat e ngjarjeve ne Italia - Faqja1
Event
Data
Cmimi
Porosit
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Rome, Italia - Palazzetto dello Sport
29 Maj 2016
18:30
Koncerte(Entertainment) Verona, Italia - Arena Di Verona
29 Maj 2016
20:00
nga
259
Ndeshjet Miqesore - Futboll(Football (Soccer)) Bergamo, Italia - Stadio Atleti Azzurri d`Italia
03 Qershor 2016
20:30
nga
34
Koncerte(Entertainment) Taormina, Italia - Teatro Antico
05 Qershor 2016
19:00
Ndeshjet Miqesore - Futboll(Football (Soccer)) Udine, Italia - Stadio Friuli
06 Qershor 2016
20:45
nga
30
Koncerte(Entertainment) Rome, Italia - Ippodromo delle Capannelle
07 Qershor 2016
19:00
nga
50
Koncerte(Entertainment) Verona, Italia - Arena Di Verona
08 Qershor 2016
19:00
nga
65
Koncerte(Entertainment) Rome, Italia - Stadio Olimpico (Roma)
11 Qershor 2016
20:00
nga
61
Koncerte(Entertainment) Milan, Italia - Assago Summer Arena
12 Qershor 2016
19:00
nga
71
Koncerte(Entertainment) Verona, Italia - Arena Di Verona
13 Qershor 2016
19:45
nga
128