Biletat e ngjarjeve ne Budapest, Hungari - Faqja1
Event
Data
Cmimi
Porosit
Koncerte(Entertainment) Budapest, Hungari - Laszlo Budai
01 Qershor 2016
20:00
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Budapest, Hungari - Papp Laszlo Budapest Sportarena
02 Qershor 2016
20:00
nga
35
Koncerte(Entertainment) Budapest, Hungari - Papp Laszlo Budapest Sportarena
22 Qershor 2016
19:00
Formula 1(Car Racing) Budapest, Hungari - Hungaroring Sport RT
24 Korrik 2016
12:00
nga
120
Koncerte(Entertainment) Budapest, Hungari - Papp Laszlo Budapest Sportarena
01 Shtator 2016
19:00
nga
91
Koncerte(Entertainment) Budapest, Hungari - Papp Laszlo Budapest Sportarena
02 Shtator 2016
19:00
nga
69
Koncerte(Entertainment) Budapest, Hungari - Papp Laszlo Budapest Sportarena
16 Shtator 2016
19:00
nga
74
2018 FIFA World Cup qualification (Europe)(Football (Soccer)) Budapest, Hungari - Puskas Ferenc Stadion
07 Tetor 2016
20:45
Jo perfundimtar
Koncerte(Entertainment) Budapest, Hungari - Papp Laszlo Budapest Sportarena
09 Tetor 2016
19:00
Koncerte(Entertainment) Budapest, Hungari - Papp Laszlo Budapest Sportarena
27 Tetor 2016
19:00