Biletat e ngjarjeve ne Istanbul, Turqia - Faqja1
Event
Data
Cmimi
Porosit
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Istanbul, Turqia - Black Box
15 Tetor 2016,
15:00
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Istanbul, Turqia - Black Box
15 Tetor 2016,
19:00