Biletat e ngjarjeve ne Ankara, Turqia - Faqja1
Event
Data
Cmimi
Porosit
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Ankara, Turqia - Ankara Arena
16 Tetor 2016,
17:00