Biletat e ngjarjeve ne Kosice, Sllovakia - Faqja1
Event
Data
Cmimi
Porosit
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Kosice, Sllovakia - Steel Arena
01 Qershor 2016
19:00
Koncerte(Entertainment) Kosice, Sllovakia - Steel Arena
08 Tetor 2016
19:00