Biletat e ngjarjeve ne Ostrava, Republika Ceke - Faqja1
Event
Data
Cmimi
Porosit
Muzike dhe Shfaqje(Entertainment) Ostrava, Republika Ceke - CEZ Arena
04 Qershor 2016
19:00