Pyetjet me te shpeshta

E Pergjithshme

Sports Events 365 - Kush jeni ju?

Ne jemi nje skuader me njerez me profesione te ndryshme(Avokate ,Inxhiniere, Zhvillues te sistemeve, menaxhere Marketingu.) qe gjithashtu jane fansa te sportit.Ne e kemi per zakon te udhetojme shume neper bote, gjithmone ne kerkim te ndeshjes se ardhshme.Ne fillim te 2006 vendosem te kthejme "Pasjonin" ne ne "Fillim" , dhe keshtu lindi Sports Events 365. Donim qe cdo adhurues sporti te kishte informacionin e plote ne cdo moment dhe te ishte ne gjendje te gjente cdo ndeshje dhe turne. Zvilluam motorin e pare te kerkimit per Sportet e Ardhshme ,ne mbare boten.Pastaj shtuam mundesine per te blere biletat On-line. Cmimet tona levizin mes konkurresnces dhe cilesise.Departamenti i Sherbimit ndaj Klientit eshte i disponueshem 24/7.Besojme ne sherbimin e mire ,dhe akoma e duam Sportin!

Ku mund tju kontaktoj per ndonje problem?

Pasi keni blere bileten,mund te kontaktoni ne numrat tane te emrgjences +352-1-526-2839 dhe +34-93-1846750. Ky numer mund te perdoret nga klientet vetem per ndonje problem ose ankese ne lidhje me biletat.Sherbimi jone ndaj klientit do tju ndihmoje per cdo problem,keshtu qe ju mund te shijoni udhetimin tuaj. Eshte e rendesishme per te na informuar sa me shpejt te jete e mundur rreth problemeve me bileten.

Cfare ndodh nese nje ndeshje spostohet ose kancelohet?

Ne raste te rralla, nje ndeshje spostohet ose anullohet.Edhe pse kjo nuk varet nga ne,do tju informojme menjehere keshtu qe do te jeni ne gjendje per te ndryshuar daten tek biletat(ne rast se ndeshja spostohet). Nese ju nuk so te jeni ne gjendje per ta shtyre daten ,ne do te bejme te pamunduren qe tju rimbursojme ose te rishesim biletat tuaja.Nese ndeshja do te anullohet , ne do te kerkojme nje rimbursim nga organizatoret e ndeshjes.Vini re :ne do te bejme te pamunduren per tju ndihmuar ,por s'mund tju garantojme.

Dergesa

Si do ti marr biletat e mia?

Per cdo kategori bilete keni nje buton portokalli BUY.Per me shume informacione rreth metodes se dergeses I gjeni ketu.Zakonisht jane 1 ose 2 opsione per cdo bilete. Disa udhezime: Zakonisht I dergojme biletat tek hoteli juaj nje dite perpara ndeshjes.Dergesa behet me ane sherbimit postar.Nje adrese lokale eshte ne rregull. Ne disa raste ne vendosim nje sportel pick-up,zakonisht kur arrini diten e ndeshjes,dhe nuk keni nje rezervim hoteli. Dergesa ne Itali ne te shumten e rasteve ,behet ne stadium ose prane sportelit.Do te merrni te gjitha detajet e Pick-up me e-mail pasi bileta juaj konfirmohet. Kur ju thoni "Zgjidh vendin" ,do te keni nevoje per te marre te gjitha udhezimet nga ne se si te gjeni vendin. Ne Rome dhe Milano(dhe se shpejti edhe qytete e tjera) dergesa ne hotel eshte e mundur kundrejt nje pagese shtese. Dergesa ne shtepi eshte e mundur ne shume raste ,por kostot jane te larta.

A mund ta informoj hotelin per arritjen?

Eshte shume e rendesishme qe ju te informoni hotelin tuaj. Ata duhet ta dine qe ju jeni ne pritje te nje zarfi dhe recepsioni I hotelit duhet te marre dergesen dhe te firmose per te. Disa udhezime: Sigurohu qe hoteli eshte I gatshem per te firmosuar dhe per te mbajtur zarfin per ju. Sigurohu qe skuadra SE365 eshte ne dijeni me cfare emri eshte bere rezervimi I dhomes. Mos e permend je ju po prisni per nje bilete sporti ne menyre qe te shmangni vjedhjen.

Nuk po planifikojme per te qendruar tek hoteli ne qender, por e duam vetem qe te dergohet bileta.Cfare mund te bejme?

Ne do te bejme te pamunduren per te gjetur nje zgjidhje alternative,zakonisht duke ofruar nje sportel per te terheqjen e biletave,vecanerisht ne qytetet:Barcelone, Madrid, Londer, Manchester, Mynih dhe Paris. Per kete qellim ,nderkohe qe beni porosine tuaj ne Website-in tone ,ju lutem te vendosni nje koment te "Notes" . Sapo te marrim kerkesen tuaj ,ne do tju kontaktojme dhe do te bejme te pamunduren per tju ndihmuar.Vini re: tarifat shtese te dergeses do te paguhen tek sporteli i terheqjes se biletave.

Rezervimi dhe Pagesa

Cfare ndodh nese nuk kam porositur ndonje hotel akoma?

Nese akoma nuk I keni akoma detajet e hotelit ,jeni te mirepritur ti vendosni keto detaje ne stad tjeter. Per te qene te sigurte per dergesen kjo duhet te behet nje jave para ndeshjes.Sherbimi nda Klientit do te jete ne kontakt derisa biletat tuaja te porositen dhe te konfirmohen.

Perse cmimet e biletave jane me te shtrenjta se sa vlera ne dukje?

Sports Events 365 operon brenda tregut te dores se dyte te biletave ne te cilin cmimet e tyre vendosen nga ndryshimet e bera nga furnizuesi I tregut dhe kerkesa.Keshtu qe pritet qe cmimi I biletave te jete me I larte se ai ne dukje. Pervec saj, vini re qe ne te shumten e rasteve ne i blejme biletat me cmim shume me te larte se ai ne dukje dhe nderkohe i shtojme vetem tarife modeste per te mbuluar kostos e mirembajtjes se website-it tone shumegjuhesh,per te mbajtur rrjetin e perfaqesuesve dhe furnitoreve. Ne bejme me te miren per te mbajtur cmime konkurruese nderkohe qe ofrojme nje sherbim te shkelqyer.

Per ndonje arsye a mund ta anulloj porosine?

Politika jone e kancelimit pershkruhet ne artikulin 8.4 tek Termat dhe Kushtet.

Sapo porosita nje bilete online,cfare duhet te pres dhe cfare do te ndodhe ne vazhdim?

Ne pak minuta ju do te merrni nje fature me email qe do te thote qe e morem porosine tuaj.Ne me pak se nje dite pune ,ju do te merrni nje tjeter email me te gjitha detajet qe do te na nevojiten per dergesen e biletave.Nuk eshte e nevojshme te nakontaktoni.Cdo porosi procedohet ne menyre te drejte.Nese do te keni ndonje pyetje ose kerkese , para apo pas porosise ,do te jemi te lumtur te flasim me ju, na kontaktoni tek +353-1-440-3952

Cilatjanemundesite per pagesat ne rast se porositnjebilete?

Ne pranojmepjesen me temadhete Credit Cards simetodepagesetezgjedhur ne site tuaj. Nesedeshironitepaguani me American Express julutemzgjidhnimonedhen USD. Ne punojme me punojme ne perputhje me standartestriktedhetransparente. Ne disarastedepartamentijone I shitjeve do tjupyese per informacionshteseose per dokumentacion ne menyreqetendihmojefinalizimin e porosise. Transfertat e Bankes – julutemkiniparasyshqepagesatmundtezgjasinderi ne 3 ditedhegjatekesajkohecmimi I biletesmundtendryshojeosebiletatmundtemosjeneakomagjendjestoku. Per kete , nesedeshironiqetepaguani me Bank Transfer, julutemtekontaktoni me departamentin e shitjeveneseeshte e mundurqetembajebiletattuajaderisaTransferta e Bankesteketeperfunduar. Per pagesatPaypal - julutemkontaktonidepartamentin tone teshitjeve.

Vendet

Mund te na garantosh qe do te ulemi se bashku?

Nese nuk shkruhen ndryshe ,ne do te bejme te pamunduren per tju ulur te pakten ne te njejten rradhe. Nese jeni 3 ose me shume,ne do te bejme te pamunduren per tju ulur se bashku ,por nuk mund tjua garantojme. Nese ju DUHET te uleni se bashku,kontrollo miqesisht disponueshmerine me shermimin ndaj klientit,me telefon ose me email.Ne te shumten e rasteve do jemi ne gjendje per te konfirmuar nje kerkese specifike. Zakonisht ofrojme bileta "single".Ato zakonisht jane me te lira. Vini re qe ne disa stadiume te ulurit se bashku perfshin vendet diagonale ose perpendikulare.

Ku duhet te ulem?


Kategorite e biletave qe ne ofrojme jane ne cdo faqe ndeshjesh.Ne ju japim aq informacion sa kemi.Nese shkruajme "Pjesa e gjate" ose "Pjesa e shkurter" - do te thote qe nuk kemi informacion preciz per vendin tuaj. Do tju mbeshtesim me biletat me te mira te disponueshme ,por nuk mund tju garantojme per vendin ekzakt. Mbaj mend qe ne te shumten e ndeshjeve ne shesim biletat qe jane sold-out.