Perse na zgjodhet?

U bënë disa vite për të kuptuar plotësisht artin e shitjes së biletave për sport dhe aktiviteteve te lidhura me sportin në të gjithë botën. Ne vazhdojmë të mësojmë gjatë gjithë kohës, që ky treg zhvillohet dhe ndryshon vazhdimisht.

Në këtë faqe ne do të përpiqemi t’ju tregojnë më së miri se çfarë ne dimë dhe të shpresojmë për të trajtuar çdo gjë që është në mendjen tuaj, kur ju jeni në procesin e blerjes së biletave.

 

A jemi ne të Qëndrueshëm?

Po ne jemi. Dhe si mund t’jua provojmë këtë për ju? Le të fillojmë me bashkëpunimin tonë me Miles & More, me programin e besnikërisë së udhëtarëve,  më të madhin në Europë me 20 milionë anëtarëve të Aleancës Star (Lufthansa dhe 13 linjave ajrore evropiane). Ne kemi ndërtuar një faqe interneti të përbashkët për të mundësuar anëtarët e Miles & More, për të kthyer bonuset në bileta sportive ose për të fituar bonuse fluturimi kur blejnë bileta. Ne nuk do të mund të kishim këtë bashkëpunim po të mos ishte për shërbimet tona të qëndrueshme.

 

A do t’i merrni biletat?

 

Pyetja më e rëndësishme në biznesin tonë. Së pari le të përgjigjemi, dhe përgjigja është se ne do të bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për të konfirmuar biletat tuaja.

Pas biletat tuaja u konfirmuan nga ne, ne do t’i presim ato, edhe në qoftë se ne do të duhet të paguajnë më shumë për to,  se sa Ju  keni paguar fillimisht.

Në biznesin tonë ka shumë kompani që ju ofrojnë: "100% paratë mbrapa garanci". Ne ofrojmë para 150% kthim si garantoj kështu që ju e tashmë e dini se ne kemi një nxitje për të marrë biletën tuaj.  Dhe, meqë ra fjala, ne e kemi vënë në jetë këtë, vetëm dy herë në 2 vitet e fundit, dhe në furnizimin në mbi 15.000 bileta ... Ne gjithmonë furnizojmë biletat e konfirmuar! Me çdo çmim!

 

Kontakti i drejtpërdrejtë dhe personal

 

Ne ofrojmë shumë mënyra të komunikimit: Me anë të faqeve të internetit ofruar nga Sports Events 365, Telefon, Mail, Chat, Facebook.

Pasi të keni porositur biletat, ju së pari do të merrni një email të automatik për të treguar se porosia tuaj është regjistruar në sistemet tona, pastaj të merrni një email konfirmimi i personalizuar, dërguar nga një anëtar i ekipit tonë të shërbimit të klientit me të gjithë detajet e informacionit dhe dorëzimit  të porosisë. Ju do të jenë në gjendje të kontaktoni këtë punonjës tonin direkt nga tani e tutje.

 

Çfarë nëse diçka nuk është ashtu siç është planifikuar?

 

Krenaria jonë është numri ynë i emergjencës të cilit ju do të merrni si pjesë e informacionit që dërgohet tek ju, pasi ju keni blerë biletat. Kjo Linjë telefonike është 7days dispozicion në javë 08:00 am-22:00 pm (koha e Europes Qëndrore). Ne i inkurajojmë klientët për të thirrur këtë numër sa herë që kanë nevojë për ndihmë. Sa më shpejt që ne do të dimë këtë çështje më mirë që ne do të ndihmojmë në zgjidhjen.

 

Çmimet konkurruese? Po !!!

Pas përpjekjeve tona për të qënë të besueshëm dhe qëndrueshem,  qëllimi ynë është që të jemi sa më konkurrues, që të jetë e mundur. Ne jemi vazhdimisht duke u përpjekur për të përmirësuar burimet tona të biletave dhe çmimet. Drejtuesi ynë i Blerjeve ka si synim për të mbajtur në burimet e marrjes së biletave të qëndruashme dhe me çmime konkurruese. Për të siguruar standardet e shërbimit të “Sports Events 365” dhe qëndrueshmerisë, si dhe për të mbajtur të gjithë furnizuesit tanë të nënshkruajnë një kontratë, që është hartuar siaps kushtve tona.

 

Shumëllojshmëri të aktiviteteve sportive

Ne kemi mbi 20.000 aktivitete sportive vjetore, prezente në faqen tonë të internetit, dhe të  mijëra të shfaqjeve dhe koncerteve kurdo, që ndosh. Ne të paraqesim një shumëllojshmëri të biletave për shumicën e këtyre aktiviteteve.

 

Konfirmimi Orarit të aktivitetit

 

Drejtuesi ynë përgjegjës për përmbajtjen e aktiviteteve, ndjek hap pas hapi statusin e konfirmimit dhe oraret për ndeshjet në ligat kryesore evropiane të futbollit dhe përditëson bazën e të dhënave në përputhje me rrethanat. Nëse jeni duke planifikuar për të blerë bileta dhe orari nuk është konfirmuar, ju do të jetë në gjendje të gjeni informacion në lidhje me afatet më optimale më të hershme dhe më të fundit në ditë dhe kohë, kështu që ju do të përcaktoni kufijtë kohërë dhe në mënyrë të sigurtë mund të bëni planifikimin e fluturimit, apo rezervime te hotelit tuaj.  Ky informacion do t'ju ndihmojë të planifikoni udhëtimin tuaj më së mirë. Nëse ju pyesni veten "si do të dini datën përfundimtare?" ne ju nxisim për të kontrolluar vazhdimisht faqen tonë të internetit për përditësime. Në çdo rast, kemi filluar një shërbim të ri dhe unik të përditësimit të klientët tanë, që janë në internet për çdo ndryshim orar për aktivitetin, për të cilin kanë blerë biletat.

 

Mundësitë për kërkim

 

Ne ju ofrojmë shumë mënyra për të kërkuar lirshëm bazën e të dhënavë tona. Kërko duke nisur nga destinacioni. Kërko nga ekipi apo emri artistit dhe Kërko me emrin e Kampionatit. Ne përpiqemi shumë për të mundësuar që Ju të gjeni aktivitetin apo shfaqjen tuaj të preferuar.

 

Transaksione të sigurta dhe të fshehta

 

Ne i kemi modifikuar metodat tona të punës të përputhen plotësisht me standartet e PCI (Pagesa me anë të Kartave) sipas një standardi të informacionit të sigurisë për organizata që merren me përdorin me klientët e tyre rregullisht, gjatë transaksioneve, kartat e debitit, e kreditit, parapaguar, kartat për pika shitjeje, karta per të tërhequr para kesh - ATM, dhe POS. Ne bëjmë të gjithë ç’ka mundemi, për të mbajtur të dhënat tuaja të sigurt dhe të fshehta. Pse nuk ka shkëmbim bilete? Sepse ju merreni direkt me ne dhe jo me një shitës të panjohur. Ne angazhohemi për të ofruar dërgesën e porositur. Biletat e shkëmbyeshme ofrojë Një tip bilete Shkëmbimi angazhohet për të t’ju rimbursyer ju në rast diçka shkon keq.