Komisionet e Biletes
Nese mund te na ofroni bileta lloje te ndryshme sporti ,ju lutem plotesoni te dhenat me poshte dhe ne do tju kontaktojme

Emri I kompanise
Numri I telefonit
Shteti

Kam bileta per
Te gjitha fushat e shenuara jane te detyrueshme